ДАМСКИ ГРИВНИ С ЧЕРВЕН КОНЕЦ И ЗЛАТО

ДАМСКИ ГРИВНИ С ЧЕРВЕН КОНЕЦ И ЗЛАТО

Подреди по

ДАМСКИ ГРИВНИ С ЧЕРВЕН КОНЕЦ И ЗЛАТО

Луксозни златни дамски гривни. Ръчно изработени дамски гривни с високо качествен червен конец и 14к златни елементи. Уникална фина плетка.